Riedel og Riedel glas

Riedel laver de populære Riedel glas

Vi vil i denne artikel kigge på, hvordan du kan opgradere din vinoplevelse med de populære og meget lækre Riedel vinglas.

Du er sikkert glad for den gode vinsmag, og du bruger sikkert også en del penge på gode vine, men har du nogensinde tænkt over, hvor stor betydning valg af vinglas har på smagen af vinen? Det er de færreste, der har det, hvorfor vi i denne artikel vil kigge på, hvordan du med fordel kan skabe forbedrede vinoplevelser med vinglas fra Riedel.

Gennem 11 generationer har Riedel familien skabt vinglas, der har været en klasse over de fleste andre mærker på markedet. Én af de store fordele ved disse vinglas er, at de er lavet til at passe til en bestemt drue. Bare tage kollektionen Riedel Sommeliers eller Riedel Superleggero, hvor hver enkelt glas er druespecificeret, så du kan være sikker på, at du får den bedste vinoplevelse – hver gang. Et interessant aspekt af Riedels glaskunst er, at de fleste af deres glas er mundblæst og håndlavet. Det samme gælder for deres vinkarafler. En Riedel karaffel er et sandt mesterværk, hvor utrolig dygtige håndværkere har stået med hænderne og udformet karaflen. Riedel karafler er i høj kurs, da de virker er unikke og kan noget specielt.

Nogle af de nyere kollektioner, som Riedel har udformet hedder Riedel Performance og Riedel Fatto A Mano, som ligelede ser nogle imponerende kollektioner, der har taget vinverden med storm.

Sidst men ikke mindst er der Riedel Vinum kollektionen, der ligeledes tilbyder nogle super gode vinglas.

Vi kan altså klart anbefale dig som vinelsker at kaste dig over disse anvendelige og flotte vinglas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *