Giv din vinoplevelse et twist

Gør noget godt for vinoplevelsen – investér i Zalto glas

Vi kender alle oplevelsen af, at man har en yndlingsvis og yndlings typer af druer, som man foretrækker. Men som mange vinelskere med garanti ikke funderer over er vigtigheden af at have de rette vinglas. Hvis du lige som jeg nyder at drikke et godt glas vin en fredag aften, så kan du med fordel læse med hér, da jeg vil kigge på vigtigheden af at have det rette glas.

Når Zalto er svaret på alle dine spørgsmål

Det er som sagt på ingen måde ligegyldigt, hvilke vinglas du benytter. I “gamle dage” var trenden, at vinglas skulle være tunge (og fyldt med bly). Det er det ikke mere. Nu skal vinglas være tynde, elegante og lette. Lige netop disse egenskaber har Zalto vinglas. Disse vinglas er uden tvivl de bedste på markedet. Der vil altid være nogle, der er uenige, når man udbasunerer sådan et udsagn, men lige i dette tilfælde er der ikke så meget at tage fejl af: Zalto er bare bedst! Zalto glas er udviklet i Østrig og har små 15 år på bagen. De er udviklet i samarbejde med en række af verdens førende vineksperter, hvorfor der er taget hånd om enhver lille detalje, der har indflydelse på vinens smag og hele vinoplevelsen. Netop vinsmagen er helt afgørende for de berømte Zalto vinglas. De er fremstillet af de pureste krystal, mundblæst og håndlavet af de dygtigste mundblæsere i verden. Lyder det for godt til at være sandt? Det skulle man tro, men ikke desto mindre har Zalto fået en udstrakt succes på social medier – og er blevet vinelskerne ‘go to’ vinglas. Zalto glas bliver promoveret på meget passioneret og eventyrlig vis – og Zalto vinglas fortsætter med at overraske og imponere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *